Події
4 грудня 2020
Корупціонерів геть! Націоналісти протестують біля ОПУ. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.
news-image

Націоналісти протестують біля ОПУ. Організатором акції є Нацкорус. Акція присвячена боротьбі з корупцією в Офісі Президента України. 

Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.

Активісти принесли колонку і мікрофон. 

Організатори акції нагадують, що під час передвиборчої кампанії Зеленський говорив, що якщо хтось з його оточення буде помічений у корупції - він піде у відставку. Проте зараз він системно покриває корупціонерів зі своєї команди.

Націоналісти вимагають від президента Володимира Зеленського піти у відставку через скандал із заступником глави ОП Олегом Татарова. На плакатах активістів зображена в основному генпрокурор Венедіктова. 

Активісти наголошують на тому, що з перших днів у «оновленій» прокуратурі — ватний треш і злив справ Майдану, а два дні тому - зрив затримання Татарова, який наживався на квартирах військовослужбовців. Венедіктова в останній момент відсторонила прокурорів, які вели цю справу та призначила себе процесуальним керівником.

За словами присутніх, за весь час роботи пані прокурора не відбулося жодної посадки корупціонера чи регіонала, за ґратами опиняються лише патріоти та націоналісти.

Безкарність та свалілля в Офісі Президента вже вийшли за все можливі межі, кажуть організатори акції. Вони мають нагадати преЗЕденту про його обіцянки!

Акція попереджувальна. Якщо президент не почує активіст акції будуть більш масштабні.  Татарова прізвище звучить на акції. Посадовця звинувачують в зловживанні службовим становищем та корупції.

Це прапор корупційного скандалу. Це плювок в очі тим загиблим на Майдані. Майдані, який привів Зеленського до влади, інакше його б близько в політиці не було", - кажуть активісти.
Корупція це основна зброя РФ в знищенні України. Це зло яке призводить до знищення державності", - наголошує спікер.
Майдан навчив не боятися. Може настати момент коли сотні тисяч стануть на кордоні і перекриють всі дороги на Ростов", - попередив блогер.

Пшонку спікери порівняли з Венедіктовою.

Україна понад усе! Смерть ворогам! - скандують присутні.

Активісти передали вимоги до ОП. Це: відставка генпрокурора Венедиктової, глави ОП Єрмака і його зама Татарова.

До активістів вийшов представник ОП. Він забрав звернення.

Раніше громадські активісти вийшли на протест через корупцію в Мінрегіонрозвитку та ДАБІКияни переконані, що особисто міністр і “кришує” будівельну мафію України.

Нагадаємо, експерт розповів про корупційні схеми в ДАБІЗа версією слідства, Король у змові з іншими чиновниками організувала протиправний механізм видачі забудовникам дозвільних документів і нанесла шкоду державним інтересам.

Читайте також:У Європарламенті розкритикували Україну за нереформовану судову систему та вплив олігархів