Політика
8 грудня 2020
Анатолій Гриценко: «Насправді в Зеленському його виборці вбачали Голобородька»
Політик пригадує, як рік тому його запитували про перспективи партії «Слуга народу».
news-image

Як пише на своїй сторінці у Фейсбук політик, Анатолій Гриценко, у своєму рідному Кривому Розі Зеленський поставив на карту все.

Він туди не раз приїздив, агітував, фотографувався на фоні реклами кандидата, транслював відеозвернення... Відкрито пішов на союз з Ахметовим/Новінським, вони відрядили свого топ-менеджера кандидатом від Зеленського. Після першого туру знайшли «аргументи» для переможця Вілкула-старшого, щоби той «добровільно» знявся з виборів", - пише Гриценко.

Та за словами політика, незважаючи на усі зусилля, Кривий Ріг президент програв.

У підсумку, попри всі ці ігрища з явними іміджевими втратами для Зеленського - він Кривий Ріг програв. Як програв і всі інші крупні міста країни", - додав Анатолій Гриценко.

Політик пригадує, як рік тому його запитували про перспективи партії «Слуга народу».

Коли мене запитали про перспективи партії «Слуга народу», я сказав на той момент неочікуване - у наступному парламенті цієї партії не буде. Тоді не надто повірили. А зараз? Бо насправді в Зеленському його виборці вбачали Голобородька. За півтора роки побачили: він просто Зеленський", - резюмував Гриценко.

 

Нагадаємо, маємо чергову спробу влади перетворити Україну на поліційну державу. Про це пише народна депутатка Кіра Рудик у Фейсбук.

До речі, за словами Борислава Берези, «Зеленський міг не брехати з приводу того, що не буде переїзду на держдачі і міг не брехати про те, що не буде VIP-палат. Але збрехав...». Як стверджує політик, у нас президент України безупинно вводить громадян в оману продовжуючи брехати і не вибачається за свою брехню.

Також ми писали, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.