Світ
5 березня 2015
Валерію Пермякову призначили психіатричну експертизу
Всі розмови про те, що у Пермякова нібито були виявлені психічні відхилення, засновані тільки на чутках
news-image

Валерію Пермякову, якого звинувачують у вбивстві сім'ї у вірменському місті Гюмрі, призначили судово-психіатричну експертизу.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Дождь".

"Експертиза проводиться стаціонарно в розташуванні 102-ї російської військової бази у Вірменії і повинна бути завершена приблизно через два тижні", - розповів співрозмовник агентства "Інтерфакс".

Джерело також сказало, що всі розмови про те, що у Пермякова нібито були виявлені які-небудь психічні відхилення, засновані тільки на чутках. Раніше "Газета.Ru" писала, що російський військовослужбовець страждає психіатричним захворюванням - олігофренією.

Російська сторона тісно співпрацює з вірменськими правоохоронними органами. І Росія, і Вірменія хочуть оперативно розслідувати справу і довести її до суду, додало джерело.

Читайте також:У Вірменії російський солдат безжально розстріляв сім'ю з маленькою дитиною

Шестеро людей з сім'ї Аветісянів, серед яких дворічна дитина, були вбиті в Гюмрі 12 січня 2015 року. Шестимісячний Сергій Аветисян був госпіталізований з ножовим пораненням у важкому стані і помер 19 січня. В їх вбивстві звинувачується російський солдат-строковик Валерій Пермяков, який служив на 102-й російській військовій базі в Гюмрі.