Політика
16 грудня 2020
Марина Данилюк-Ярмолаєва: «Цій владі потрібні тупі, некомпетентні і віруючі в рептилоідів і диявола Сороса»
На думку журналістки, Зеленський і його товариші зараз роблять все, аби народити потужну опозицію собі.
news-image
Відома журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва розповіла коротко про те, як «зелені» підміняють біле на чорне.
 
Всі брешуть, а Зеленський ще більше... Чи помітили ви як прес-служби МОУ і ГУР МО стали чатиком по виклику абсолютно неконституційної бодяги ТГК? Коли байки афериста Арестовича і старця на шарнірах Кравчука заміняють кваліфіковані коментарі військової розвідки і міністра оборони?- запитує журналістка.
Далі медіакреакли ОПУ вишкірились на тих, хто дає тверезий аналіз свідовому зриву оборонних програм і заявам в стилі «надо мириться тут и сейчас». От власне тому МОУ на чолі з Тараном влаштували тролінг головному редакторові виданню «Цензор нет» Юрієві Бутусову. Щоправда, не на того напали і весь цей дешевий тролінг розсипався у прах. Бо у двобої актора НТВ і професійного журналіста завше переможе другий", - зазначає вона.
 
Далі журналістка розповідає, що була справа Олега Татарова:

...оцього завше затребуваного за будь-якої влади рішали, який підтримував силовий розгін Майдану. Але якого так відмивав на хард-току ВВС Володимир Зеленський. Коли НАБУ взяло за яйця цього персонажа за учать в аферах Микитася — від Татарова пішла заява про дуже поганого Ситника, який начебто «не має морального права очолювати антиконституційне відомство держави і має піти». Коли усе це випливло, для порятунку свого зашквареного перця підключили Ірочку Венедіктову із Офісу ГП.

І ось уже два тижні Іра блокує підозру Олегу Татарову. А групу прокурорів, які підписали підозру Татарову, змінили для "швидкого" та "ефективного" розслідування", - зазначає Динилюк-Ярмолаєва.

За словами журналістки, для того, щоб суспільство, громадські активісти стулили пельку — почалися вкиди про начебто родичів-корупціонерів у тих, хто найбільше пише і кричить про Татарова, Єрмака і прокурорську наволоч. Власне, наїзди на Антона Ходзу — яскравий приклад, хоча він особисто не відповідає за своїх знайомих і повнолітніх родичів, з якими уже не живе.
 
Також вона зазначила, щоб відвести увагу від Татарова, Єрмака, Ірочки Венедіктовоі — треба "знайти погану невістку". Тобто когось більш впізнаваного серед народу і небезпечного для режиму ЗЕ. Якраз у розпал скандалу НАБУ «Рейтинг» оприлюднив дослідження щодо довіри до політиків.

І тут в нагоді стали цифри. Перший поки Зе — хто ж піде проти шефа? Другий Кличко — ну у «зелених» пакт про ненапад у Києві, принаймні поки. Тому ніт. Четвертий Разумков — іти у прямий конфлікт зі спікером, другою людиною після президента згідно Контитуціі — не ок.

А от є ще Гройсман із 31% довіри, він як би не наш і можна макнуть. По суті те, що я бачу у зливах і постах пулу блогерів Подоляка — це фактичне перенесення вини Татарова на ...Гройсмана. Він типу і будинок будує, і бурштин краде, і Кеннеді вбив, і принцесу у Діану в 1997 році збив", - пише Данилюк-Ярмолаєва.

На думку журналістки, все це тому що політики відчули альтернативу, загрозу, опозицію.
Людину, яка у владу прийшла із бізнесу уже забезпеченою, а не голодранцем із кварталу. Думаю, згодом брудом поливатимуть усіх, хто наздоганятиме за довірою ЗЕ", - підкреслює вона.
 
Взагалі схожі технології уже були в історії країни.
 
Ющенко і Тимошенко перекладали вину за факапи одне на одного. У підсумку переміг Янукович. Коли Янукович і дрібніші мільйони Захарченко, Кузьмін та Олежка Татарова гнали на Тимошенко і активістів — перемогли Тимошенко і опозиція. Коли за Петра Олексійовича жорстко підставляли його конкурентів — виліз Зе на голому полі. А Зеленський і його товариші зараз роблять все, аби народити потужну опозицію собі. Цій владі потрібні тупі, некомпетентні і віруючі в рептилоідів і диявола Сороса. Але чомусь я думаю, що наїзди на конкурентів від Зе — лише поможуть їм з часом піти у велику національну політику. Одне радує — на квартал уже попиту не буде", - підсумовує Данилюк-Ярмолаєва.

Нагадаємо, раніше націоналісти вимагали від президента Володимира Зеленського піти у відставку через скандал із заступником глави ОП Олегом Татарова.

Також повідомляли про гучний протест #SaveФОП та медиків #БудьякНіна. Пряма трансляція.

Читайте також:Причини корупції в Україні та компроміси у політиці | Галина Янченко