Суспільство
30 грудня 2020
П’ять найяскравіших виходів Олени Зеленської в 2020 році (фото)
Перша леді України обирала для офіційних виходів одяг українських дизайнерів.
news-image

У 2020 році перша леді України, Олена Зеленська, продовжила традицію обирати для офіційних виходів одяг українських дизайнерів. Видання "Новое Время" зібрало п'ять найяскравіших образів Олени Зеленської, якими вона запам'яталася в 2020 році.

1. Аудієнція з Папою Римським Франциском

У лютому 2020 року Володимир Зеленський з дружиною здійснили дводенний офіційний візит до Ватикану. На зустрічі з понтифіком перша леді України дотрималася суворого дрес-коду - вбрання чорного кольору.

У своєму образі вона поєднала спідницю Dolce&Gabbana і туфлі Jimmy Choo з жакетом українського бренду SIX дизайнера Юлії Богдан і головний убір - обруч з вуаллю українського дизайнера Руслана Багінського. Володимир і Олена Зеленська піднесли Його Святості сувенір - керамічний посуд для куті від українського бренду Gunia Project Наталії Каменської.

  

2. День незалежності України

Разом із чоловіком Олена Зеленська взяла участь в офіційних заходах до Дня Незалежності України. Для виходу вона обрала білу сорочку з вишивкою від українського дизайнера Артема Климчука. Образ вона доповнила кольє з перлами українського бренду Gunia Project.

 

3. Офіційний візит до Австрії

В середині вересня Володимир і Олена Зеленська відвідали з візитом Австрію. Для прибуття в аеропорт Відня і візиту до галереї Альбертіна перша леді обрала костюм з приталеним піджаком і міді-спідницею ніжно-блакитного кольору від українського бренду the COAT Каті Сільченко.

      

4. Зустріч з герцогом і герцогинею Кембриджськими в Букінгемському палаці

Під час дводенного візиту до Великобританії президент і перша леді України удостоїлися аудієнції зі старшим сином наслідного принца Великобританії Чарльза герцогом Кембриджським і його дружиною Кейт Міддлтон.

Для зустрічі Олена Зеленська обрала костюм максі білого кольору з асиметричним кроєм українського бренду Six дизайнера Юлії Богдан.

 

5. Офіційний візит до Туреччини

Під час офіційного візиту президента України до Туреччини перша леді продемонструвала бережливе ставлення до речей на зустрічі з першою леді Туреччини Еміне Ердоган. Власне, Олена Зеленська вже не раз повторювала образи для робочих зустрічей, але це сталося вперше під час візиту на високому рівні. 

Вона обрала сукню-футляр синього кольору з асиметричним вирізом від українського бренду SIX дизайнера Юлії Богдан. Сукню вона вже вдягала тричі.

 

Раніше ми повідомляли, що у список із 12 найбільш впливових жінок 2020 року за версією газети Financial Times потрапили: білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська, співачка Тейлор Свіфт, канцлерка Німеччини Ангела Меркель та майбутня віцепрезидентка США Камала Гарріс.

До речі, ви знаєте, що не можна дарувати дівчині, щоб не зіпсувати про себе враження? При виборі подарунка для коханої, вивчіть список того, що дарувати категорично не можна.