Політика
5 січня 2021
Родини депутатів «слуг народу» придбали у минулому році дорогі елітні автомобілі (відео)
Близькі родичі політиків купили такі автомобілі як Lexus, Mercedes і Land Cruiser.
news-image

На Youtube каналі "Слідство.Інфо" розповіли, що родини народних депутатів від "Слуги народу" у минулому році придбали елітні автомобілі такі як Lexus, Mercedes-Benz, Toyota. 

У матеріалі мовиться, що фінансовий стан родичів депутатів «Слуги народу», які потрапили у парламент, суттєво покращився. Попри скромні прибутки, минулоріч вони обзавелися люксовими автомобілями і столичною нерухомістю.

Мами, тати і дружини «слуг» із найвпливовіших профільних комітетів обзавелися «Лексусами», «Мерседесами», «Тойотами» і квартирами, вартість яких коливається від 50 до 300 тисяч доларів", - розповіли у відео.

Наприклад, батько Сергія Нагорняка купив Lexus ES 2020 року за 50 тисяч доларів. Мати Олександра Горобця придбала Mercedes-Benz G 500 вартістю до 300 тисяч доларів, а дружина нардепа Юрія Корявченкова - Toyota Land Cruiser, який вартує від 80 тисяч до 250 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше нардеп Гео Лерос оприлюднив чергове відео, у якому розповів, як команда його колишнього колеги по фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка замінувала Олександрівську лікарню в Києві.

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Читайте також:28 «слугам» не дає спокою право громадян на отримання послуг українською мовою у власній державі, - Володимир В'ятрович