Події
13 січня 2021
У Росії перекинувся автобус, який їхав до тимчасово окупованого Донецька — є загиблі
Також повідомляється, що автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було.
news-image
У Ростовській області Росії перекинувся пасажирський автобус, який віз пасажирів до тимчасово окупованого Донецька. Внаслідок аварії загинули двоє людей, ще троє постраждали.

Як повідомляє регіональне управління Міністерства внутрішніх справ Росії, вранці, 13 січня, на трасі М4-Дон сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. За попередніми даними, водій 1973 року народження не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус перекинувся. Згодом прокуратура додала ще версію про сильний боковий вітер. 

За їхніми даними, у цьому ДТП двоє людей загинули, ще троє постраждали. На місці працюють співробітники поліції й представники екстрених служб.

Водночас ТАСС уточнює, що, за інформацією представника Міністерства транспорту Ростовської області, в автобусі перебували 15 людей. Перевізник, як і більшість пасажирів, — з тимчасово окупованих територій Донеччини. Автобус прямував з Москви до окупованого Донецька.

Також повідомляється, що автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. За уточненими даними з оперативних служб регіону, водій автобуса — живий, він громадянин України.

Як розповів у коментарі ТАСС співрозмовник пресслужби прокуратури, правоохоронці порушили кримінальну справу. Прокуратура поставила на контроль хід розслідування. Також вони організували проведення перевірки безпеки дорожнього руху.

Раніше у поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Херсонщині.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дві жінки віком 42 та 54 роки, близько 10 травмованих.

Також повідомляли про лобове зіткнення на трасі Київ-Одеса: загинули троє дорослих і 6-річна дитина.
Водій авто Toyota Land Cruiser пішов на обгін зустрічною смугою і скоїв лобове зіткнення з ВАЗ 21114.

Читайте також:У Хмельницькому автобус збив двох дітей на переході