Події
19 січня 2021
Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря, - Навальний опублікував нове відео
У відео Навальний запевняє, що глядачі потраплять в гості до Путіна та на власні очі переконаються в тому, що ця людина в своїй тязі до розкоші, до багатства здуріла зовсім.
news-image

Це відео Навальний записав до свого повернення в Росію, але відразу було домовлення, що випустять його після: Олексій не хотів, щоб головний герой цього розслідування - Володимир Путін - думав, що його бояться і про його найбільший секрет розповідають з-за кордону.

Сьогодні ви побачите те, що вважається неможливим побачити зблизька. Разом з нами зайдете туди, куди нікого не пускають. Ми потрапимо в гості до Путіна. На власні очі переконаємося в тому, що ця людина в своїй тязі до розкоші, до багатства здуріла зовсім. Дізнаємося, чиїми грошима і як фінансується ця розкіш. І як протягом останніх 15 років дається найбільший хабар в історії і будується найдорожчий в світі палац", - йдеться у вступі до відео.

Олексій був затриманий в аеропорту, куди прилетів після 5-місячного лікування в Німеччині. Там він опинився після того, як Путін спробував його убити.

18 січня Навальний був незаконно заарештований і поміщений в СІЗО. Олексій завжди бореться за наші права, а тепер ми повинні поборотися за його. 

Володимир Путін зобов'язаний відповісти за всі свої злочини. 23 січня о 14:00 виходьте на центральні вулиці ваших міст. Не залишайтеся осторонь", - закликають у відео.

 

Раніше ми писали, що Олексій Навальний, якого намагалися отруїти, у відео розповів, що розмовляв зі своїм  вбивцею. Російський опозиціонер подзвонив хіміку, який відповідав за його отруєння. Хімік фактично підтвердив спробу вбивства Навального.

Також стало відомо, що Олексій Навальний, якого намагалися отруїти, у відео розповів, що знає усіх своїх вбивць та замовників.

Зазначимо, що сліди «Новічка» знайшли в організмі та на речах НавальногоУ Путіна ж на ультиматум Меркель у справі Навального відповіли погрозою Німеччині.

Читайте також:Арсеній Яценюк: «Розглядається питання геополітичного відновлення впливу Росії над Україною»