Політика
26 січня 2021
Влада Зеленського продовжує вбивати все українське і топтатись по нашій історії та гідності, - Андрій Смолій
Кілька днів назад за позовом Портнова заборонили вивчати історію Революції Гідності у шкільній програмі.
news-image

Окружний адмінсуд Києва за позовом Портнова заборонив КМДА відзначати річниці днів народжень українських героїв та історичних постатей.

Про це пише у телеграм каналі громадський діяч, політичний експерт, блогер Андрій Смолій.

Сюди потрапили Улас Самчук, Юрій Липа, Володимир Кубідович та інші. До заборони також підпадає відзначення дат та ювілеїв полковників УПА Василя Левковича, Василя Сидора, Василя Галаси", - пише експерт.

За словами Смолія, кілька днів назад за позовом Портнова також заборонили вивчати історію Революції Гідності у шкільній програмі.

Влада Зеленського разом з поплічниками Януковича, що вилізли з усіх щілин продовжує вбивати все українське та топтатись по нашій історії та гідності, по наших Героях та нашій мові. Відбувається не просто реванш. Це повзуча окупація «русского міра» в Україні. І хто ії не помічає - або сліпий, або просто не розуміє, що це кроки, що ведуть до втрати суб‘єктності та державності", - підсумував Смолій.

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Раніше ми писали, що "нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру". Про це розповів Арсеній Яценюк, український політик, економіст та юрист.

Читайте також:«Ланцюг єдності» між Києвом та Сімферополем: як долучитися до проєкту