Політика
26 січня 2021
Косметолог пояснила, що трапилося із зовнішністю Юлії Тимошенко (фото)
Лідерку "Батьківщини" не впізнати після парламентських канікул.
news-image

Вчора на Погоджувальній Раді лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко постала в оновленому іміджі: без окулярів, з об’ємною зачіскою з хвилястого волосся нового кольору, зібраного у пучок, макіяжем з акцентом на брови та очі, пише Главком.

Водночас впало в око, що у Тимошенко змінилось і саме обличчя.



Ці зміни прокоментувала косметолог, очільниця Клініки сучасної косметології Ірини Кравчук. 

«Найвірогідніше, Тимошенко була проведена корекція середньої та нижньої третини обличчя: форми підборіддя та відновлення об’єму губ», – сказала фахівчиня.

За словами експертки, ці процедури можна провести як ін’єкційно у косметологічній клініці – філерами на основі гіалуронової кислоти, так і за допомогою пластичної хірургії шляхом ліпофілингу: введення під шкіру натурального жиру.

«Швидше за все, у даному випадку йдеться про ліпофілинг. Ця процедура рекомендована жінкам такого віку, її досить часто роблять ровесниці Тимошенко. Нагадаємо, Тимошенко у листопаді відзначила 60-річчя. Зараз обличчя політикині ще дещо набрякле, однак за місяць-два, після завершення процесу реабілітації, Юлія Володимирівна матиме набагато кращий вигляд. Хочу сказати, процедуру зробив хороший фахівець, оскільки все зроблено відповідно до її параметрів обличчя. За пару місяців усе виглядатиме натурально», – зазначила Кравчук.

Косметолог також додала, що ліпофілинг, особливо з урахуванням віку Юлії Володимирівни, проводився під загальним наркозом. Водночас вартість такої процедури косметолог не назвала: за її словами, цифра різниться, зокрема, з урахуванням того, з якої частини тіла береться жир. За даними прайсів різних столичних клінік, ціна однієї процедури варієються від 20 тис. до 30 тис. грн.

Користувачі інтернету по-різному відреагували на зміну іміджу політикині.

Коментарі різняться від: «Це не Юля, це її двійник!» до «Ця зачіска – бомба!» та «Добре виглядає, заздріть мовчки». 

 

Раніше ми повідомляли, що у список із 12 найбільш впливових жінок 2020 року за версією газети Financial Times потрапили: білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська, співачка Тейлор Свіфт, канцлерка Німеччини Ангела Меркель та майбутня віцепрезидентка США Камала Гарріс.

До речі, ви знаєте, що не можна дарувати дівчині, щоб не зіпсувати про себе враження? При виборі подарунка для коханої, вивчіть список того, що дарувати категорично не можна.

Також радимо почитати про п’ять найяскравіших виходів Олени Зеленської в 2020 році. Перша леді України обирала для офіційних виходів одяг українських дизайнерів.

Читайте також:ТОП-6 важливих гормонів для молодості і жіночої краси