Події
28 січня 2021
У Росії розпочався процес передачі влади через проблеми Путіна зі здоров’ям, - Служба зовнішньої розвідки
Незалежно від конкретного варіанту, базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі ”путінізму“ з Путіним або без нього.
news-image

У Росії розпочався період передачі влади через проблеми зі здоров’ям у президента Володимира Путіна. 

Про це йдеться в звіті української Служби зовнішньої розвідки, передає Прямий.

“Незалежно від конкретного варіанту (” Путін – довічний президент “,” Путін – лідер нації “,” Путін – тандем “,” спадкоємець Путіна “і так далі), базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі” путінізму “з Путіним або без нього “, – зазначає розвідка.

На думку СЗР, стратегічна мета Росії щодо України – утримання країни в орбіті геополітичного впливу РФ. Де-факто, йдеться в звіті, мета – відтворення “СРСР 2.0”.

Крім цього, завдання Росії – не дати Україні зблизитися із Заходом шляхом євроінтеграції або інтеграції в НАТО, вважає розвідка.

Раніше ми писали, що Олексій Навальний, якого намагалися отруїти, у відео розповів, що розмовляв зі своїм  вбивцею. Російський опозиціонер подзвонив хіміку, який відповідав за його отруєння. Хімік фактично підтвердив спробу вбивства Навального.

Також стало відомо, що Олексій Навальний, якого намагалися отруїти, у відео розповів, що знає усіх своїх вбивць та замовників.

Зазначимо, що сліди «Новічка» знайшли в організмі та на речах НавальногоУ Путіна ж на ультиматум Меркель у справі Навального відповіли погрозою Німеччині.