Суспільство
28 січня 2021
Ліцеїсти зі Львова записали музичний кліп на честь бою під Крутами (відео)
Ця пісня позитивна і належно оцінює подвиг хлопців, котрі брали участь у бою під Крутами 103 роки тому.
news-image
Автор слів і музики – львівський композитор Олександр Шевченко. Співаки й виконавці ігрових ролей у кліпі – військові ліцеїсти Борис Загорулько, Захар Бойко та Олесь Лисич. Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут записали музичний кліп на честь бою під Крутами. Як розповів заступник начальника ліцею з виховної роботи Тарас Гривул, цьогоріч змінили акценти відзначення річниці бою під Крутами. Відтак, з меморіального плачу, "крутян" демонструють як переможців.

"Це була успішна операція, яка досягла своєї мети, – пояснює Тарас Гривул. – Досить плакати над цією подією, а характеризувати хлопців як Героїв. Торік ця пісня вперше пролунала у стінах ліцею в аудіоформаті, а нині відзняли відеокліп".

У відеокліпі беруть участь троє хлопців із військового ліцею імені Героїв Крут. Автором слів та музики є львівський композитор Олександр Шевченко. Співаки та виконавці ігрових ролей з Львівщини, Донеччини та Києва – Борис Загорулько, Захар Бойко та Олесь Лисич.

"Ми вважаємо, що ця пісня позитивна і належно оцінює подвиг хлопців, котрі брали участь у бою під Крутами 103 роки тому", – додав Тарас Гривул.

null

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Раніше ми писали, що "нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру". Про це розповів Арсеній Яценюк, український політик, економіст та юрист.