Спорт
29 січня 2021
Скільки зароблять важковаговики Джошуа та Ф'юрі за бій за звання абсолютного чемпіона світу
Очікується, що бій пройде в червні.
news-image
За інформацією видання, за бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі отримають по 100 млн фунтів кожен (6 млн). Про це повідомляє Еспресо.

Контрактом на бій також передбачено проведення реваншу, в якому переможець першого поєдинку забере 60% призового фонду, а невдаха – 40%.

За словами промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна, він вже надіслав чернетку контракту на поєдинок Бобу Аруму, який веде справи Тайсона Ф'юрі.

"Перший проєкт контракту вже відправлений Аруму. Чернетка відображає позитивний характер обговорень, які ми вели щодо бою. Тепер чекаємо їх коментарів, перш ніж всі разом перейдемо до узгодження місця. Сподіваємося підписати угоду протягом наступних двох тижнів", - сказав Хірн.

Наразі розглядаються кілька варіантів місця проведення поєдинку, який може відбутися у Саудівській Аравії, ОАЕ, Катарі, Сінгапурі, Австралії чи США.

Очікується, що бій пройде в червні.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Нагадаємо, українські шахісти здобули «бронзу» на міжнародному онлайн-чемпіонаті. У матчі за "бронзу" українська команда двічі перемогла збірну Польщі-3 з рахунком 2,5:1,5 і 3:1.

Радимо почитати про наркокультуру у дитячому середовищі, або що співають українські дітлахи. Батьки здебільшого й гадки не мають, про що співають і підтанцьовують їхні дітки.

Як стало відомо, у Канаді створюють онлайн-енциклопедію старовинних українських пісень. Сторінки сайту матимуть вигляд артколажів з інтерактивною мапою різних етнічних регіонів України, зокрема Крим, представлених десятьма пісенними жанрами кожен.