Політика
5 лютого 2021
В перемогу Медведчука в Україні шляхом виборів не вірять навіть росіяни
Український блогер Віктор Андрусів висловив свою думку про Медведчука
news-image

Український блогер Віктор Андрусів пише на своїй сторінці в Facebook, що без влади Медведчук - повний невдаха. 

Згадайте його Блок “Не так”, “Український вибір” тощо. При тих мільйонних затратах мати такі убогі результати - це треба вміти. Більше того, мене завжди вражає його повне не розуміння як працюють вибори і електоральна підтримка. Він не опирається ні на ригівську модель - феодальні округи і кріпосні, ні на нацдемівську модель - мережі активістів і базові регіони, - пише Андрусів.

Блогер також зазначив:

Мене завжди вражає політика каналів викопувати якихось неадекватів і динозаврів, які типу мали формувати політичний рейтинг. Ну який рейтинг може сформувати Савченко чи Охріменко? Зрештою, сукупний телевізійний рейтинг всіх 112, ZIK та Newsone - аж 3,5 % аудиторії. Тому свіжі цифри в оптивуваннях якраз більше результат системної роботи колишніх ригів, ну і, звісно, “успіхів” Зеленського. Тому в що я слабо вірю, так це у можливість Медведчука прийти до влади шляхом виборів.

Блогер підкреслює, в перемогу Медведчука шляхом виборів не вірять і росіяни. 

Путін бачить в Медведчуку в першу чергу апаратчика. Сильного ефективного, який колись як танк клєпав Митний Союз і перемогу Януковича. Роль Медведчука відведена йому після того, як він потрапить у владу. Я також схильний думати, що його політичні потуги скоріше самоініціатива і спроба вислужитись, чим реальна стратегія. Зрештою, слабка політична відповідь Медведчука і ОПЗЖ демонструють росіянам, що нічого очікувати від нього тут не варто.

Читайте також: Після вакцинації тести на коронавірус все одно можуть бути позитивними

Як ми писали: Уряд хоче до 2030 року вийти за середніми зарплатами в Україні на рівень Польщі чи Словаччини

Читайте також:Новинський купив телеканал «НАШ» - Тетяна Поп