Події
18 лютого 2021
Юрій Левченко: «Кличко полетів на «східняк» з усіма власниками фракцій Київради та їх представниками, аби «порішати»»
Юрій Левченко пише про те, як Кличко в розпал зимових катаклізмів в столиці втік закордон у відпустку.
news-image

Кілька днів тому голова політичної партії "Команда Левченка "Народовладдя"" Юрій Левченко писав про те, як Кличко в розпал зимових катаклізмів в столиці втік закордон у відпустку. Про це детально політик розповів на своїй сторінці у Фейсбук.

Він виписав сам собі розпорядження й відпустив себе коханого в тепліші краї. Правда розпорядження це було якесь "дивне" - відпустка нібито лише на один день - п'ятницю 12 лютого. Тоді деякі фанати Кличка ще почали мені писати в коментарях "що тут такого - один день же ж лише", але я пояснював, що він втік від київського снігу в Туреччину далеко не на один день, і ось на цьому тижні ми вже бачимо конкретні документальні докази цього факту. З понеділка 15 лютого Кличко не підписує жодного Розпорядження київського міського голови, а на всіх відповідних документах стоїть підпис його першого заступника. При чому з приміткою "В.О. міського голови" (документи в коментарях) що чітко вказує на те, що мер Києва досі героїчно бореться зі снігом там, де його немає, - розповів Левченко.

До речі, як стверджує політик, тут є й порушення законодавства, оскільки Кличко не продовжував свою відпустку і мав би знаходитися на своєму робочому місці.

Але напевно й цього разу буде як зазвичай з кличківської владою - відповідне розпорядження буде пізніше опубліковане "заднім числом", а зараз не виставляють, аби приховати гульки міського голови, поки кияни мучаються. Але, шановні кияни не дивуйтеся особливо, що приходиться самотужки боротися зі сніговим апокаліпсисом, поки голова виконавчої влади столиці відпочиває, адже у Віталія Володимировича набагато серйозніші справи", -  пише політик.

За словами Левченка, через інформаційний тиск громадськості, зокрема партії Народовладдя, щодо земельних питань в порядку денному останнього засідання Київради у Кличка не змогли протягнути ці питання.

І ось тепер Кличко полетів на "східняк" з усіма власниками фракцій Київради та їх представниками, аби "порішати". Мова йде про таких "діячів", як його давній друг регіонал Вадим Столар, злобудовниця Влада Молчанова та "смотрящій" за Києвом від Офісу Президента Денис Комарницький. Завтрашня сесія Київради покаже чи "не даремно" Кличко тікав від київського снігу... P. S. Ну а те, що він полетів в Туреччину зі своєї секретаршою якраз на "День Валентина" - це просто суто випадковий "бонус"...", - резюмував свій допис політик.

 

Раніше ми писали, що за словами Марини Данилюк-Ярмолаєвої «цій владі потрібні тупі, некомпетентні і віруючі в рептилоідів і диявола Сороса». На думку журналістки, Зеленський і його товариші зараз роблять все, аби народити потужну опозицію собі.

До речі, Карл Волох пише у себе на сторінці в Facebook, що ситуація із закриттям промосковських телеканалів дуже контрастує з рішенням відомого українського спортсмена Василя Вірастюка балотуватися в нардепи від «Слуги народу». Блогер також зазначає, що всі прекрасно розуміють, що до політики Вірастюк має такий потяг і хист, як Зеленський, тобто, просто кажучи, ніякого. 

Як стало відомо, дві третини населення буде жити в містах до 2050 року, - сказано в прогнозі ООН. Про це пише блогер Сергій Дідковський. Щоб Києву стати повноцінним мегаполісом, йому потрібно як мінімум організувати швидку і надійну логістику всередині міста.

Читайте також:Протест вкладників Еліта-Центру. Пряма трансляція