Iнтерв’ю
18 лютого 2021
Анна Скороход: «Вважаю, люди повинні знати, що мають підтримку у Верховній Раді»
Депутатка розповіла, що виступає за доступне розмитнення автомобілів для кожної родини.
news-image

Під час акції АвтоЄвросили у Києві кореспондент Єдності поспілкувався із Анною Скороход, народною депутаткою України, членом депутатської групи «За майбутнє».

Кор.: Скажіть будь ласка, чому Ви вирішили підтримати учасників АвтоЄвросили? 

Анна Скороход: Я за доступне розмитнення автомобілів для кожної родини. Вважаю, люди повинні знати, що мають підтримку у Верховній Раді, закон має бути прийнятий. 

Кор.: Сьогодні Ви кажете, що будуть збирати підписи у ВРУ. Чи підтримали вже якісь народні депутати цей законопроєкт?

Анна Скороход: Багато підтримують, багато не підтримують, побачимо. Знаєте, всі  кажуть, що підтримають, а коли приходить час поставити підпис - його не ставлять. Побачимо, я все опублікую згодом.

Кор.: Чому, на Вашу думку, такий супротив у Верховній Раді іде? Адже уже йшла мова про те, що проголосують цей законопроєкт, що він буде у порядку денному, але його немає.

Анна Скороход: Наша депутатська група "За майбутнє" просила включити його у порядок денний, але цього не зробили. Чому? Багато "підводних каменів". Комусь це невигідно, хтось заробляє на цьому гроші. 

Кор.: Дякую Вам за коментар.

 

Нагадаємо, після відключення каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK найбільше зросли показники у каналу Євгена Мураєва «Наш». Його частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів. Якщо 2 лютого канал мав частку 0,47% за аудиторією 18+, Вся Україна, то 3 лютого вона сягнула до 1,72%. А у великих містах з населенням 50 тис.+ канал вийшов у лідери з часткою 2,65%, випередивши «Прямий» з часткою 2,13%.

Як стало відомо, засновниця медіаресурсів "Ехо Києва" Тетяна Поп на своїй сторінці в Фейсбуці  повідомила про те, що телеканал "НАШ" купив український політик та народний депутат України Вадим Новинський. Про це вона написала в пості про блокування телеканалів. 

До речі, Володимир Бородянський, український урядовець, медіамагнат, пояснює, чому рішення РНБО про санкції «медіахолдингу Медведчука» суспільству на користь.

Читайте також:МВС пропонує збільшити штрафи за перевищення швидкості