Політика
24 лютого 2021
Олексій Петров: «Як можна було за підтримки в 73 відсотка, через 20 місяців докотитися до цунамі народного гніву?»
Олексій Петров зазначає, що громадян України цікавить просте питання.
news-image

Ветеран АТО та блогер Олексій Петров запитав президента України в чому причина масових протестів українців, що відбуваються майже щодня протягом його каденції.

Володя, скажи .... В якому інституті творчих ідіотів треба було вчитися, щоб до другої річниці каденції зібрати таку колекцію протестів ?! Ти ж чемпіон у цій дисципліні. Абсолютний.

Як можна було за підтримки в 73 відсотка, через 20 місяців докотитися до цунамі народного гніву? Ти, чудо (це Арестович так про тебе), хоч розумієш, що за теорією ймовірності, половина з тих, хто вчора прийшов до тебе на Банкову, тоді голосували за тебе?! Чому голосували? Та тому що ти прикрасив їх вуха кілометрами добірної локшини. Ти знав, що це передвиборчі фейки, але продовжував брехати, а люди вірили. Вірили тобі, чудо в ковпаку, ти це розумієш?

Ні? Не тямиш? Ну запитай Подоляка. Він тобі напише вісім кілометрів розумного тексту. Нічого не зрозуміло (ні тобі, ні йому), але як же красиво написано? Він, до речі, такі ж хвалебні тексти про Януковича писав. Арестовича не проси. Не в тій фазі зараз Меркурій з мопедом. Поки не працює кришталева цегла, і сьогодні вже не запрацює.

Саме тому, Вова, до тебе вчора люди приходили сім'ями. І з дітьми теж. А ти не знав? Приходили, щоб подивитися в твої безсоромні очі", - написав на своїй сторінці в фейсбук ветеран АТО.

Олексій Петров зазначає, що громадян України цікавить просте питання:

«Чому, Бог знає за що, Сергій Стерненко і Андрій Антоненко за гратами ... Юлія Кузьменко з електронним браслетом ... Яна Дугар під слідством? І в той же момент, Медведчук і Козак, тобою ж звинувачені у фінансуванні тероризму, на свободі?", - запитує блогер.
Ще раз, якщо ти не зрозумів ... У ФІНАНСУВАННІ ТЕРОРИЗМУ! Подзвони в Ізраїль (країна така), дізнайся як у них на це реагують? Агенти російських спецслужб Деркач і Ко, на свободі? Людина, яка зірвала унікальну спецоперацію наших спецслужб, і сьогодні ходить коридорами Банкової? »... Адже прості питання Вова. І громадяни України, як єдині носії влади в цій країні (забув?), вимагали від тебе простих відповідей. А ти від них пацанами в екіпіровці відгородився ... Смішний ти Вова. Був, є і будеш ... Смішний і убогий", - зазначає автор.

Блогер нагадує, що в суботу Громадяни України знову прийдуть, з тими ж питаннями.

До речі ... Не пам'ятаєш, через кого твій кент Ігор Валерійович виводив в офшори мільярди доларів з Приватбанку? Ні, не пам'ятаєш ... Ну буває", - підсумовує Петров.

Раніше нардеп Гео Лерос просить РНБО ввести санкції проти «Квартал 95» за співпрацю з країною-агресором.

Також повідомляли, що США заявили про підтримку блокування проросійських телеканалів в Україні. Штати підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, які Україні доклала напередодні «на захист свого суверенітету й територіальної цілісності».

Читайте також:Засідання РНБО. Протести біля Офісу Президента. Пряма трансляція