Суспільство
24 лютого 2021
МВС впроваджує систему Connect Pro для людей з порушенням слуху
Завдяки цьому, за підтримки перекладачів жестової мови, вже оброблено понад 1000 звернень людей з порушенням слуху.
news-image
У МВС впроваджується система Connect Pro, яка дозволить українцям з вадами слуху повноцінно користуватися сервісами міністерства.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник очільника МВС Антон Геращенко.

Між МВС і громадською організацією «Соціальна єдність» був підписаний меморандум про співпрацю, який дозволить більш ніж 400 тисячам українців з порушенням слуху повноцінно користуватися всіма сервісами системи МВС, завдяки інноваційній системі Connect Pro», - написав Геращенко.

У рамках пілотного проєкту Connect Pro вже встановлено ​​в сервісних центрах МВС в Києві, Одесі, Львові та Дніпрі. Завдяки чому, за підтримки перекладачів жестової мови, вже оброблено понад 1000 звернень людей з порушенням слуху.

Геращенко також повідомив, що 150 екіпажів патрульної поліції Києва оснащені планшетами, на яких установлена ​​система Connect Pro. Крім того, на п'яти прикордонних пунктах функціонують сервіси комунікації для людей з порушенням слуху.

Раніше Віталій Шабунін на власному прикладі розповів про роботу реформованого МВС. Віталій Шабунін: «Люди, які заледве живцем не спалили моїх батьків, навіть не знайдені».

Також повідомляли про електрошокери замість зброї та кийків - Кабмін погодив законопроєкт.

Читайте також:Кіра Рудик: «Депутати президентської фракції хочуть дати можливість «аваківцям» стежити за громадянами»