Події
7 березня 2021
В Києві жорстоко вбили молоду жінку-поліцейську
Наразі правоохоронці затримали підозрювану у вбивстві поліцейської
news-image

7 березня 2021 року, близько третьої години ранку до поліції Києва надійшло повідомлення про виявлення тіла молодої жінки з ознаками насильницької смерті біля будинку по проспекту Бажана у Києві.

Загиблою виявилась 37-річна старший інспектор одного з Департаментів Нацполіції України, Святослава Петрова. Експерти виявили на тілі жінки численні колото-різані поранення та інші травми.

За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних доказів затримано 37-річну мешканку столиці, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього злочину.

Місце події ретельно обстежили. Відразу опитали свідків та очевидців. Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників центрального апарату Нацполіції та поліції Києва вдалося встановити підозрювану у вбивстві поліцейської. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що жінки товаришували. Слідчі відпрацьовують усі версії скоєного.

, - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Попередньою причиною вбивства є раптово виниклий конфлікт між підозрюваною та загиблою, які були між собою знайомі. Наразі триває подальше встановлення всіх обставин злочину.

Як наголосили в прокуратурі, призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичних щодо причин смерті жінки. Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли, що у Польщі перекинувся автобус з українцями: 6 людей загинуло, десятки постраждалих

США запровадили санкції проти Ігоря Коломойського

Волю Стерненку: у Києві розпочався протест на Банковій