Резонанс
5 березня 2015
Мережа L`Kafa Cafe заборонила пускати до закладів українських бійців АТО
Охоронці кажуть, що "вони заважають відпочивати людям"
news-image

У ніч із 2 проти 3 березня в кав'ярні L`Kafa Cafe на вулиці Мишуги, 7 відбувся скандальний інцидент: у кафе не пустили українського військового. Про це  написала у своєму "Фейсбуці" киянка Оксана Зайцева.

"При вході в зону караоке, адміністратор та охоронець перегородили вхід і оголосили, що вхід військовослужбовцям у формі буде заважати відпочивати людям (...) ОФІЦЕР не став скандалити, а запропонував уважніше подивитися документи, звернути увагу на те, що форма чиста і випрасувана, і ні він особисто, ні його друг не бачать причин, через які їм забороняють вхід до закладу. 

 

Але адміністрація була непохитною, при цьому в розмові була кинута фраза, що це правило діє у всій мережі L`Kafa Cafe. ... Андрій вирішив перевірити, чи працює це правило в іншому L`Kafa Cafe по сусідству, на вул. Княжий Затон, 2/30. І ви не повірите, виявилося, що працює!" – пише киянка і знайома військового.

Зайцева також повідомила, що Андрій пішов добровольцем захищати країну ще влітку 2014 року, наразі перебуває на ротації в рідному місті.

Читайте також:Геймер помер в інтернет-кафе після 19 годин безперервної гри