Спорт
6 березня 2015
Команди «Формули-1» готові бойкотувати старт сезону
news-image

Кілька команд «Формули-1» готові бойкотувати Гран-прі Австралії через те, що приховуються причини аварії гонщика «Макларен» Фернандо Алонсо. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на The Sydney Morning Herald.

На думку учасників команд, аварія спричиналася через несправність системи рекуперації енергії (ERS) і ураження електричним струмом. «Макларен» подробиць інциденту не розкриває. Конкуренти побоюються, у разі якщо один з автомобілів «Макларена» виявиться некерованим, наслідки для інших пілотів Гран-прі можуть бути дуже серйозними.

Раніше іспанське видання El Pais повідомило про те, що Алонсо після інциденту забув події останніх 20 років свого життя.

На даний момент 33-річний іспанець приступив до інтенсивних фізичних тренувань. За рекомендацією лікарів він пропустить перший етап сезону - Гран-прі Австралії.

Алонсо потрапив в аварію під час тестових заїздів в Іспанії 22 лютого і був госпіталізований зі струсом мозку. За словами керівників команди, інцидент стався через сильний вітер.

Перша гонка сезону-2015 - Гран-прі Австралії - пройде з 13 по 15 березня в Мельбурні.

Читайте також:Син Шумахера дебютує в «Формулі-4»