Суспільство
7 березня 2015
"Половина моїх здобутків - це завдяки моїй дружині Марині", - Порошенко
Президент Петро Порошенко стверджує, що завдячує половиною своїх здобутків дружині Марині.
news-image

Про це він заявив під час вручення нагород жінкам-волонтерам, медикам, співробітницям правоохоронних органів і Держслужби з надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Все найсвітліше, що у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, всі здобутки українських чоловіків – це ви, жінки. Я можу стверджувати це напевно, бо половина моїх здобутків - це завдяки моїй дружині Марині», - сказав Президент.

Він також підкреслив важливу роль жінок і їхню участь в захисті України. Президент зазначив, що ті військові частини, де є жінки, відрізняються набагато більшою дисципліною та ефективністю, військові краще тримають оборону та сміливіше йдуть в наступ. Порошенко подякував українкам за допомогу пораненим військовим та волонтерську роботу.

«Дякую кожній з вас, яка на своїх тендітних плечах, в одному строю із чоловіками, несе важкий тягар війни», - заявив він.

Крім того, Президент відзначив мужність матерів, дружин, сестер та доньок, чиї чоловіки зараз в армії, особливо на фронті.

Читайте також:Кличко на Хрещатику дарував жінкам квіти (фото)

«Так само переживаю за життя кожного українського воїна. Роблю все можливе і використовую будь-яку можливість, кожен шанс, щоб принести в Україну мир», - підкреслив Порошенко.