Події
9 березня 2015
Правоохоронці вилучили у пенсіонера з Житомирщини арсенал зброї та боєприпасів
Пенсіонер зміг пояснити походження лише частини виявленого
news-image

Правоохоронці вилучили у пенсіонера з Житомирщини арсенал зброї та боєприпасів, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на прес-службу МВС.

Виявлений працівниками міліції у жителя Чуднівщини арсенал вражає різноманітністю видів вогнепальної і холодної зброї, а також значним запасом набоїв: гвинтівка, пістолети, ножі, понад 120 різнокаліберних набоїв і вибухівка. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Відтак, у ході обшуку у будинку пенсіонера міліціонери виявили та вилучили пістолет ТТ і стартовий пістолет, 7 саморобних ножів і меч, металеві нунчаки, гранату із запалом і 34 різнокаліберних набоїв до автоматичної зброї.

 

Пенсіонер зміг пояснити походження лише частини виявленого: пістолет ТТ він знайшов близько 40 років тому під час проведення земельних робіт, рушниця дісталася йому у спадок від діда, а набої виявив на околиці села.

Увесь вилучений бойовий арсенал нині направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Житомирщини.

   

За фактом незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами (ст.263 Кримінального кодексу України) розпочато досудове розслідування.