Економіка та бізнес
9 березня 2015
В Україні має бути скасована реєстрація ліків, які сертифіковані В США та ЄС - Порошенко
В Україні має бути скасована реєстрація ліків, які сертифіковані в США, країнах ЄС та “Великої Сімки”.
news-image

Про це заявив Президент України Петро Порошенко в інтерв’ю Першому національному телеканалу, повідомили УННу прес-службі Глави держави.

“Президент наголосив на медичній реформі. За його словами, було поставлене завдання за два місяці показати конкретні кроки: закупівлями ліків мають займатись не корумпованими чиновниками, а міжнародні організації, а також має бути скасована реєстрація ліків, які сертифіковані в США, країнах ЄС та “Великої Сімки”, — повідомили у прес-службі.

У прес-службі відзначили, що Президент наголосив на тому, що реформи не можуть бути швидкими і фактично їхнє проведення розпочалося після парламентських виборів.

Він нагадав, що після виборів швидко була сформована проєвропейська коаліція, яка працює над ухваленням необхідних для реформ рішень на законодавчому рівні.

“Ми побудуємо іншу економіку, подолаємо корупцію. Причому долання корупції — не лише голосування за Антикорупційне бюро або за закони по боротьбі з корупцією. Корупція має конкретне прізвище, конкретне ім’я та людину, яка має сидіти у в’язниці”, — сказав Президент

.