Світ
10 березня 2015
У метро Дубая штрафуватимуть чоловіків, що займають місця для жінок і дітей
Розмір штрафу становитиме 27 доларів.
news-image

У метро Дубая будуть штрафувати чоловіків, які займають у вагонах місця, призначені для жінок і дітей. Розмір штрафу становитиме 100 дирхамів (27 доларів), повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Кореспондент.

Згідно з офіційною статистикою, пасажиропотік дубайської підземки наблизився до 15 млн осіб на місяць. Максимальна завантаженість метро спостерігається з 07:00 до 09:00 і 17: 00: 20: 00, у зв'язку з чим в години пік для представниць прекрасної статі і дітей були виділені додаткові місця у вагонах.
 
Потяги метро Дубая курсують з проміжком у три хвилини, вагони мають різний клас комфортності, від чого залежить вартість квитка на проїзд. У поїздах є спеціальні місця, призначені тільки для жінок і дітей, а також для транспортування багажу та велосипедів.

 У дубайському метро не можна їсти, пити, палити, смітити, перевозити домашніх тварин, їздити без квитка або не відповідно до оплаченого місця, псувати майно і порушувати громадський порядок. Розмір штрафу варіює від 100 до 2000 дх. (від 27 до 546 доларів).
 
Максимальний штраф передбачений за натискання аварійної кнопки в поїздах, коли відсутня реальна надзвичайна ситуація.