Суспільство
12 березня 2015
Викладачка Львівського університету розповіла на російському ТБ, як її "ущемляють" на батьківщині
Сумнозвісна доцент Львівського національного університету імені Франка Ольга Загульська напередодні з'явилася в Москві та виступила в прямому ефірі центрального російського телебачення
news-image

Викладачка географічного факультету Ольга Загульська, відома своїм ніжним ставленням до терористів Донбасу, розповіла, як студенти влаштували їй "коридор ганьби", передає Є | Єдність.інфо із посиланням на  Еспресо.TV.

Вона заявила, що в Україні "вбивають" за інакомислення, а "милим дітям" в університеті прищеплюють нетерпимість та ворожість. Нагадаємо, Ольга Загульська стала відома завдяки своєму блогові в мережі, де вона звинувачувала українську владу в розв'язанні війни на сході України, не приховуючи симпатій до самопроголошених терористичних республік.

Працівники СБУ проаналізували вміст її блогу, однак не знайшли там нічого "кримінального", наголосивши, що стаття 34 Конституції України гарантує кожному громадянину держави право на свободу думки і слова, на вільне висловлення своїх поглядів і переконань. 

Читайте також: Львів'яни звернулися до кримчан: "Ми обов'язково будемо знову разом!" (відео)