Суспільство
13 березня 2015
Яку долю наворожили віщуни для Путіна?
Звістка про зникнення кремлівського вождя Володимира Путіна досить швидко стала головною темою перших шпальт
news-image

Варто відзначити, що вже досить давно ходять чутки про різні хвороби Путіна - рак підшлункової залози, рак спинного мозку, ботоксний синець, синдром Аспергера та інші.

Всі ці захворювання, на думку різних авторів, можуть призвести до смерті президента РФ, пише Єдність.інфо.

У блогосфері є безліч різних думок на цей рахунок. Зокрема, автори вважають, що для Росії повалення путінського режиму піде тільки на користь.

Так деякі експерти відзначають, що діяльність Володимира Володимировича плавно підводить Російську Федерацію до кризи. З президентством Путіна також пов'язують світові ціни на паливо - на газ і нафту. 

Однак звістка про зникнення правителя Великої Росії Володимира Путіна досить швидко стала головною темою перших шпальт. Астрологи та провісники не зовсім чітко та однаково говорять про нього, але їх вердикт ясний. 

Так американський експерт з питань російської політики Ендрю Качинс заявив:

«Росія і світ будуть вражені вбивством Володимира Путіна на виході з храму Христа Спасителя після нічної меси 7 січня 2016".

Пан Качинс вважає, що вбивці Володимира Путіна знайдені не будуть, а Росію відразу ж охопить хаос, в результаті якого відбудеться обвал біржового ринку, почнуться масові страйки, які приведуть до введення в країні надзвичайного стану 20 січня 2016.

Читайте також:У найближчі дні Медведєва приберуть, а Путіна відправлять спочивати - Ілларіонов

Нагадаємо, що монах Авель також передбачав, що Путін загине від смертельної рани і тоді настане велике оновлення.

«Ця людина буде з південного роду і двічі змінить зовнішність. Великі лиха потерпить від нього Русь, але він загине від смертельної рани», - писав монах.

За свої пророцтва монах Авель жорстоко поплатився. Він передбачив, коли загинуть імператриця Катерина II і імператор Павло I, передбачив нашестя французів і спалення Москви, за що потрапив до в'язниці. Там він провів 20 років, а потім за наказом імператора Миколи I Авель був заточений в монастир, де і помер.

Не варто забувати і про прогнози Павла Глоби. Раніше він стверджував, що Україні загрожує розпад на три частини, і передбачив долю Кримському півострову. Що стосується майбутнього Росії, то Глоба висловився, що період з 2014 по 2016 рік стане для РФ складним часом, сповненим серйозними змінами і потрясіннями. Людству в цілому загрожує наближення до Третьої світової війни.

За словами відомих українських чаклунів, Путін не буде президентом Росії вже через два роки. А Крим Україна не поверне. Майбутнє здивувало навіть карпатських мольфарів.

"Це він просто не досидить. Скажуть, що хоче відпочити, а потім поміняють", - повідомив один з українських магів.

За словами віщунів, вони зібралися в затишному місці карпатських гір, щоб провести обряд, завдяки якому вони можуть заглянути в майбутнє. І це майбутнє їх здивувало.

Путін відмовиться від влади через два роки, оскільки до того моменту в Росії відбудуться значні зміни. Економіка країни впаде, багато росіян захочуть більше незалежності від центру.

Читайте також:«Відсутність» Путіна заінтригувала світ вслід за «зникненням» Кім Чен Ина

"Два роки будуть розповідати, що захід хоче зруйнувати Росію і лякати бандерівцями. Але жити буде все складніше, а бандерівців так і не побачать. Але побачать, що вже через рік українці будуть спокійно їздити в Європу, а москалі ні". - повідомив ще один карпатський мольфар.

Як би там не було, досить дивно, що сам Путін і досі не зробив нічого, аби вгамувати пристрасті довкола своєї передчасної загибелі і навіть не з’явився на публіці у характерній для себе підкреслено-енергійній манері. Звісна річ, більшість людей усвідомлює, що насправді очільник Росії поки що не планує залишити цей тлінний світ. 

Читайте також:Фото із сьогоднішньої зустрічі Путіна - фальшивка

Як би карта не лягла, але результат стане зовсім скоро очевидний. Як кажуть, що посієш, те й пожнеш.

Нагадаємо, що «відсутність» Путіна заінтригувала світ. Російський президент вже тиждень не з'являється на публіці.