Суспільство
13 березня 2015
Плотницький скаржиться Меркель (відео)
У мережі з'явилося відео, як глава «ЛНР» Ігор Плотницький скаржиться на Київ та просить допомоги у канцлера Німеччини і президента Франції
news-image

Самопроголошений глава невизнаної «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький виступив з відеозверненням до канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда, повідомляє Є | Єдність.інфо.

У відеозверненні Плотницький визнає той факт, що економіка "ЛНР" доведена до критичного стану, пенсії та соціальні допомоги не виплачуються, відчувається гострий дефіцит гривні, і звертається до лідерів європейських держав з проханням про допомогу у відновленні банківської системи «народних республік», бо  дефіцит гривні досяг такої гостроти, що громадяни та малий бізнес уже проводять розрахунки в будь-яких наявних валютах - євро, доларах, рублях.

Ватажок "ЛНР" також розповів "по пунтах", що слід робити для того, щоб покращити становлення в "республіці". Зокрема, надіслати з Європи фахівців для відновлення банківської системи, запровадити санкції щодо низки українських керівників та призупинити фінансову допомогу Україні.

"Ми звертаємося до вас як гарантів дотримання Комплексу заходів з виконання мінських угод, з проханням:

1. Надіслати до Донецька і Луганська фахівців з ваших країн для методичної допомоги у відновленні банківської системи Донбасу. Ми зі свого боку гарантуємо безпеку, як для ваших фахівців, так і для супроводжуючих їх осіб.

2. Заборонити в'їзд на територію Євросоюзу за злочини проти людяності відносно нашого народу, за масові порушення прав людини, знищення мирного населення за допомогою військового терору та економічної блокади наступним громадянам України: Яценюк, Полторак, Турчинов, Аваков, Ложкін, Коломойський.

3. Призупинити фінансову допомогу антинародному уряду Яценюка-Авакова до тих пір, поки вони не забезпечать умови для зняття економічної блокади з Донбасу і політичного врегулювання конфлікту" - наголосив Плотницький.

 

Читайте також:Голос Плотницького із шахти заявив, що "ЛНР" воює за ... Україну (відео)