Шоу-біз та культура
15 березня 2015
"Ви не патріотка": модель Сніжана Онопко звинуватила главреда VOGUE за антиукраїнську позицію
Відома модель гнівно висловилася стосовно керування українським глянцем
news-image

Відома у світі модель Сніжана Онопко висловила свою думку стосовно главреду українського VOGUE Маши Цуканової повідомляє Єдність.інфо.

Головна претензія Онопко до Цуканової полягала в тому, що та практично не ставить на обкладинку українських моделей, віддаючи перевагу західним зіркам.

У той час, як російський, бразильський або британський VOGUE активно просувають співвітчизниць.

В Україні є затребувані на міжнародній арені моделі, такі як Алла Костромічева, Наталя Гоцій, Аліна Байкова, що дозволяє прикрасити обкладинку українського модного глянцю.

Читайте також:Американка вирішила показати, як поводять себе її груди 6 розміру під час бігу (відео)
 

На своїй сторінці в Instagram Сніжана написала: «Давайте подивимося, що робить російський Vogue для своїх моделей і що робить український. Яка ганьба, Маша. Ви не патріотка! Вас терміново потрібно звільняти. В цій ситуації, яка відбувається в Україні, ви могли б допомогти. А ви навпаки, показуєте, що у нас немає гідних моделей. Ганьба вам! Завжди потрібно підтримувати своїх, а не чужих. Ви тільки уявіть, що у своїй власній країні я ні разу не була на обкладинці рідного VOGUE. Це дуже-дуже погано. Для мене вона Цукінова!

Нагадаємо, що нещодавно для журналу зробила фотосесію Ольга Фреймут, але на обкладинку українські моделі та зірки не потрапяють.

Читайте також:Фреймут показала на фотосесії для глянцю підтягнуте тіло