Події
16 березня 2015
Вілкул заявив, що білборди з Україною без Криму - це робота Коломойського
Екс-регіонал прокоментував появу скандальних білбордів у Кривому Розі.
news-image

Народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул стверджує, що не розміщав у Кривому Розі біл-борди із зображенням України без Криму. Це, за його словами, зробили люди голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, передає Є | Єдність.інфо.

"У банди Коломойського (Філатова, Корбана і їм подібних), схоже, криза жанру. Вони опустилися до поширення відвертих фейків і гарячкового марення. Широко розтиражована ними в ЗМІ фотографія "біл-борда з картою України без Криму" - не що інше, як підмальована ними маленька табличка на дитячому майданчику, встановленого ще в 2012 році в Жовтневому районі Кривого Рогу", - заявив Вілкул на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що "у Дніпропетровській області я встановив понад 1200 таких майданчиків і на них сьогодні грають сотні тисяч дітей".

Так само неправдивою Вілкул називає інформацію про те, що голова Дніпропетровської облради Євген Удод отримав громадянство Польщі і купив будинок під Варшавою.

А от дружбу із керівником байкерського клубу "Хірургом", який є другом президента Росії Володимира Путіна, Вілкул вважає смішною.

"Тиражування громадянином Філатовим старих фото з минулих байкерських зльотів у себе на Фейсбуці - це вже просто смішно. Як би відчайдушні викривачі наступного разу не виклали мої дитячі фотографії в піонерському галстуку", - написав Олександр Вілкул.
Читайте також: Екс-регіонали розмістили на білборді карту України без окупованих Росією територій