Резонанс
17 березня 2015
У разі провокацій в Костянтинівці міліції дозволили стріляти
У разі використання резонансної ДТП з військовими для масових заворушень зі зброєю, місцевим міліціонерам дозволили стріляти.
news-image

Правоохоронцям дозволили стріляти на ураження, якщо хтось у Костянтинівці використає ДТП за участю БМД для масових сутичок. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив радник глави МВС, нардеп Антон Геращенко, передає Є | Єдність.інфо.

"Якщо хтось у Костянтинівці зі зброєю в руках виступить проти законів української влади, використовуючи дану ДТП для масових сутичок, то спочатку буде зроблений один попереджувальний постріл, а потім буде стрілянина на ураження. Якщо не буде часу попередити - буде стрілянина на ураження відразу ж. Нікому не дозволено підривати українську владу зі зброєю в руках на території України. Всі необхідні дії, підкріплення, накази в Костянтинівку спрямовані, там ситуація буде нормалізована і надалі буде залишатися такою ж", - сказав Геращенко.

Як повідомлялося, увечері в понеділок в Костянтинівці почалися заворушення біля гуртожитку, в якому живуть українські військові.

Нагадаємо, учора о 14:42 в Костянтинівці бійці ЗСУ на броньовику збили на смерть восьмирічну дівчинку, ще одна жінка з дитиною були госпіталізовані до лікарні.Пізніше начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в Костянтинівці затримані двоє військових, з вини яких трапилася ця дорожньо-транспортна пригода. Заворушення в Костянтинівці локалізовані.

Читайте також: На час розслідування ДТП в Костянтинівці відсторонили комбата