Суспільство
17 березня 2015
Азарову переплатили 585 000 пенсії
Незаконні виплати здійснювалися в період із 2008-го по 2014 рік
news-image

Чиновники Пенсійного фонду України в період із 2008-го по 2014 рік, за попередньою змовою з екс-прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, незаконно виплатили йому пенсію з переплатою в 585 тис. грн, інформують в МВС України, передає Є | Єдність.інфо.

«Управлінням Пенсійного фонду в Шевченківському районі Головного управління Пенсійного фонду України в місті Києві М.Я.Азарову безпідставно призначено і нараховано пенсію. У результаті Азарову М.Я. надмірно виплачено пенсію в період з 2008 року по 2014 рік у сумі близько 585 тис. грн», – йдеться в повідомленні прес-служби МВС України, оприлюдненому у вівторок.

ГСУ МВС України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені в особливо великих розмірах чи організованою групою). Покарання може сягати 12 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Читайте також: Азаров мріє про повернення у велику політичну гру