Світ
18 березня 2015
IKEA заборонила грати в хованки в магазинах мережі
Компанія зірвала плани кількох десятків тисяч жителів Нідерландів
news-image

У масових іграх в хованки в магазинах IKEA збиралися взяти участь близько 63 тисяч чоловік. Компанія зірвала плани кількох десятків тисяч жителів Нідерландів, заборонивши їм влаштовувати ігри в хованки в магазинах мережі. Як повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на Bloomberg, таке рішення було прийнято з міркувань безпеки.

«Подібні акції важко контролювати. Ми повинні бути впевнені в тому, що люди знаходяться в безпеці в наших магазинах, а це досить складно, якщо не знати в якому саме місці вони перебувають», - пояснила прес-секретар IKEA Group Мартіна Смедберг (Martina Smedberg).

У масових іграх в хованки в магазинах IKEA збиралися взяти участь близько 63 тисяч чоловік. Більшість з них - 32 тисячі жителів Нідерландів - вибрали гіпермаркет в Ейндховені, 19 тисяч - в Амстердамі, ще 12 тисяч - в Утрехті.

Як наголошується, голландці хотіли наслідувати приклад бельгійців, які влітку минулого року влаштували в IKEA ігри в хованки. Тоді представники мережі видали на це офіційний дозвіл. В акції взяли участь близько 500 осіб. Вони ховалися в холодильниках, під м'якими іграшками, в хід також йшли фірмові сумки. Деякі люди навіть залазили в ящики під ліжками.

Читайте також:Голландське місто потерпає від нападів сов