Світ
19 березня 2015
Ведучі Top Gear відмовилися від зйомок без Кларксона
Джеремі Кларксон відсторонений від програми
news-image

Ведучі шоу Top Gear Джеймс Мей і Річард Хаммонд відмовилися від зйомок у програмі після відсторонення від ефірів Джеремі Кларксона. Про це повідомляє The Daily Telegraph, розповідає Є | Єдність.інфо.

Після сварки між Кларксон і продюсером шоу, яка і стала причиною відсторонення ведучого, керівництво «Бі-бі-сі» запропонувало Мею і Хаммонду вести програму вдвох.

Про відсторонення Кларксона стало відомо 10 березня. За інформацією британських ЗМІ, Кларксон спробував ударити продюсера, за те що той не надав знімальній групі їжу після довгого робочого дня. Сам Кларксон заперечує факт бійки. У телекорпорації мають намір провести розслідування інциденту.

Пізніше з'явилася інформація, що Кларксона може змінити в шоу британський актор і письменник Стівен Фрай, а сам він приступить до роботи над гумористичним шоу на каналі BBC1.

Top Gear - популярна британська телепередача про автомобілі, яка виходить в ефір з 1977 року. Джеремі Кларксон став її ведучим в 1990-х роках. У 2013 році Джеремі Кларксон був визнаний одним з найбільш високооплачуваних журналістів в історії «Бі-бі-сі».

 

Читайте також:Польський портал опублікував інтерв'ю з кінорежисером Антоні Краузе: росіяни вбивають також тих, хто їм нашкодив в минулому