Суспільство
21 березня 2015
Нардепу від "Народного фронту" дорого знімати житло у Києві
Координатор коаліції та заступник голови урядової фракції Андрій Тетерук не може дозволити собі квартиру у Києві, адже це дуже дороге
news-image

Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Моя родина переїхала - ми живемо за Києвом. У Києві дороге життя, ми наймаємо квартиру у Вишгороді", - говорить заступник голови урядової фракції Андрій Тетерук.

Нардеп планує зайнятися працевлаштуванням власної дружини.

"Вона не працевлаштована, забезпечує своїм трьом чоловікам необхідні умови, щоб двоє навчалися, а третій працював, але найближчим часом я буду вирішувати це питання, вона має намір продовжувати себе реалізовувати, як професіонал. Вона викладач ділової української мови", - говорить Андрій Тетерук.

Заступник голови урядової фракції пообіцяв, що скоро розмовлятиме літературною українською мовою.

"Ми більше спілкуємося українською, перепрошую у всіх, хто вбачає в моїй вимові помилки, але обіцяю, що скоро буду розмовляти літературною українською мовою", - говорить депутат.

Координатор коаліції як і багато українців робить великі покупки у кредит.

"Я не встиг продати автомобіль 2007 року, хотів брати у кредит Форд, але сталася війна і я його не придбав , але буду думати - може візьму у кредит наступний автомобіль", - сказав нардеп.

Андрій Тетерук віддаває собі належне, що погано знається на політиці.

"Я мав бесіди з діячами нашої політичної сили і з Турчиновим, Яценюком, тому що я розумію, що не маю багато досвіду. Я віддавав собі чітку оцінку, я казав, що мені потрібна підтримка і помічники, інформаційний супровід і деякі моменти, які потребують певного часу знаходження у політичному житті України", - сказав Андрій Тетерук.