Суспільство
22 березня 2015
Прибічники Путіна й послідовники Гітлера з'їхалися до Петербурга
У Петербурзі сьогодні проходить «Міжнародний російський консервативний форум» за участю ультраправих партій, члени яких офіційно захоплюються Адольфом Гітлером
news-image

Про це повідомляє Эхо Москвы. «На форумі прибічники Володимира Путіна зустрінуться з європейськими неонацистами, які використовують в якосты символіки стилізовану свастику, вихвалять Третій рейх і наполягають на єврейській змові», - йдеться у повідомленні.

На думку організаторів форуму, з'їзд необхідний для вибудовування партнерських стосунків з правими націонал-патріотичними партіями Європи, особливо в умовах кризи відносин між ЄС і Росією.

На форум приїхали представники ряду європейських ультраправих партій, наприклад, Націонал-демократична партія Німеччини, італійські «Нова сила» і «Ліга Ломбардії», грецька «Золота Зоря», «Британська національна партія».

Водночас, як повідомляє Сноб, учасники петербурзької коаліції «Лівий альянс» вивісили банер про фашистів і президента Росії Володимира Путіна на заборі школи напроти готелю у Петербурзі, в якому проходить форум.

Проти проведення форуму також виступило петербурзьке «Яблуко», яке просило губернатора Петербургу Георгія Полтавченка скасувати форум неонацистів».