Суспільство
22 березня 2015
«Бог всім суддя»: екс-нардеп від ПР Ірина Бережна прокоментувала загибель Януковича-молодшого
news-image

Екс-нардеп від ПР Ірина Бережна у своєму Facebook висловила співчуття з приводу загибелі Януковича-молодшого, передає Єдність.інфо.

“Довго не писала, сподівалася до останнього, що це черговий фейк, божевільна вигадка укрЗМІ, але на жаль …. Страшна трагедія! Мої найщиріші співчуття родині Віктора, мамі, яку він дуже сильно любив, дружині, синові, в якому він душі не чаїв, всім рідним і близьким. Віктор був чудовою людиною, порядним, щирим, захопленим своїм хобі, абсолютно не мажором, відповідальним і нереально добрим”, – написала вона.

Читайте також:"Якщо син Януковича дійсно загинув, той сприйме цю ситуацію як кару Божу і остаточно зійде з розуму",-  нардеп

П.с. Не менш страшними і кощунськими виглядають чергові танці на кістках, які влаштували мої психічно хворі (щоб не сказати гірше) співвітчизники! Бог вам всім суддя! Ви свої бумеранги запустили, чекайте, коли повернуться, - добавила Ірина.

Нагадаємо, що Член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко і колишній регіонал, один з лідерів сепаратистів Олег Царьов також підтверджують інформацію про загибель на Байкалі Віктора Януковича-молодшого.

Читайте також:Всі подробиці щодо загибелі Віктора Януковича-молодшого

Віктор Вікторович Янукович - український політик, народний депутат України двох скликань, син екс-президента України Віктора Януковича. Після подій Євромайдану покинув Україну і знаходився в Росії. Молодший син Віктора Януковича народився у 1981 році у Єнакієвому Донецької області. Закінчив Донецький національний університет. Очолював молодіжну організацію Партії регіонів, лідером якої був його батько. У 2006 році став одним з наймолодших в історії українського парламенту депутатом - був обраний до парламенту від Партії регіонів. Повторно був переобраний у 2010 році. У 2012 році очолив Федерацію автомобілістів України. Відомий пристрастю до екстремальних видів спорту. Проти Януковича-молодшого були введені санкції Європейського Союзу.