Війна
24 березня 2015
Терористи часу дарма не витрачають
Конвої з технікою та живою силою прибувають цілодобово
news-image

Бойовики на Донбасі нарощують сили і зміцнюють позиці. Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на сторінку  у Facebook  координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.

"У район Донецька через Алчевськ, Дебальцеве, Вуглегірськ прибувають конвої постачання. За останню добу зафіксовано прибуття 22 транспортних одиниць і 4 одиниць спецтехніки (пересувні ремонтні майстерні). Через Сніжне і Шахтарськ на Донецький напрямок перекинули ротну тактичну групу терористів (близько 100 осіб , 6 танків, 8 ББМ, 5 армійських вантажівок)", - написав Тимчук.

У "навчальному центрі" у районі Луганського аеропорту терористи продовжують удосконалювати "бойові навички", проводячи тактичні навчання під керівництвом інструкторів із РФ. Залучено до 10 одиниць бронетехніки, зокрема 4 танки.

Учора на позиції на ділянці Сокільники - Кримське прибула ротна тактична група бойовиків,  вона відіграє роль резерву.

На ділянці на схоід від Луганська зосереджено артилерію терористів. Зауважено прибуття  ще одного артпідрозділу (3 гаубиці Д-30).

У Петровському районі Донецька зафіксовано нове формування російсько-терористичних військ. У його складіблизько 110-120 бойовиків, 2 зенітні установки ЗУ-23-2 на транспортних платформах, 5 ПТРК і до 10 великокаліберних кулеметів різних типів і модифікацій,  2 джипи, 9 армійських вантажівок, 1 БМП-1, 1 БТР-80, 1 БТР-70.

Відомо, що раніше терористи "ДНР" і "ЛНР" сформували два армійські корпуси на 30 тис. осіб, із яких лише 15-20% мають українське громадянство, решта - російські найманці.

 

Читайте також:Терористів тренують араби