Війна
24 березня 2015
Військкор «Новоросії» розповів про полювання на живця
Бої припиняються на кілька годин в день
news-image

У газеті "Новоросія" №27 від 20 березня є стаття "Піски-2015" від військкора «Їжак», який разом з п'ятим взводом четвертої роти гвардії "ДНР" на власні очі переконався, як бійці армії «ДНР» утримують позиції в Пісках, пише Є | Єдність.інфо.

 Висновок військкора: незважаючи на перемир'я, бої  припиняються максимум на кілька годин в день - у моменти, "коли ОБСЄ катається". 

"На передових позиціях в Пісках я провів п'ять днів і своїми очима бачив, що вдень між українцями та денееровцамі спалахують в основному стрілецькі бої. До ночі же незмінно застосовуються калібри серйозніше. Зараз, правда, великогабаритну артилерію не задіють".

Тут же йде розповідь про операцію, в ході якої "денееровці" ловили снайпера ЗСУ на живця. " Живцем" став бойовик бригади "Схід " Юрій Вологодський, "ловцями " - снайпери з Росії "Шива" і " Сибір".

"Полювання тривало недовго. Через кілька годин пролунав характерний хлопок, і про український снайпера всі забули: чого про мертвих щось ворогах згадувати? На війні адже як на війні. Її закон простий: тут або ти, або тебе».

 З примітного - з цього випуску рекомендована ціна вказана як у гривні (2,50 грн.), так і в російських рублях (5 руб.). Але донецькі продавці преси рублі поки ще не приймають.

Читайте також:Бойовики влаштували криваву бійню в центрі Донецька