Резонанс
27 березня 2015
У Маріуполі під час затримання застрелився диверсант
Спецоперація була складною
news-image

Сьогодні вранці співробітниками міліції спеціального призначення "Сокіл" та підрозділів Національної гвардії України була проведена спецоперація в Іллічівському районі Маріуполя по затриманню небезпечного злочинця Миколи Гриненко, який раніше 23 лютого  при затриманні вбив співробітника "Сокіла" і поранив двох бійців. Про це повідомляє Єдність.інфо з посиланням на сторінку у Facebook начальника управління міліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.

"Гриненко намагався покинути своє укриття в жіночому одязі. Коли зрозумів, що будинок оточений, покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову", - написав він.

На місці працює слідчо-оперативна група Іллічівського райвідділу міліції. До речі,  міліція області оголошувала премію 100 тисяч гривень за інформацію, яка допоможе зловити цього небезпечного злочинця.

"Ми не отримали від місцевих жителів жодного такого повідомлення, тому гроші залишаються в нашому преміальному фонді. Тільки завдяки копіткій роботі співробітників Департаменту карного розшуку МВС України та підрозділів Донецької міліції було встановлено місцезнаходження укриття, де такий тривалий час переховувався злочинець. В результаті грамотно спланованої спецоперації ми не дозволили диверсанту покинути територію Маріуполя. Дякую колегам за службу", - завершив Аброськин.

 

Читайте також:У Маріуполі за розбій затримано чотирьох міліціонерів