Суспільство
27 березня 2015
У "ЛНР" вважають, що таких, як Аваков, "потрібно відправляти в психіатричну лікарню і лікувати"
Про це заявив голова "Ради міністрів" "ЛНР" Геннадій Ципкалов
news-image

Таких людей, як глава МВС України Арсен Аваков, потрібно відправляти в психіатричну лікарню і лікувати. Про це сьогодні заявив голова "Ради міністрів" "ЛНР" Геннадій Ципкалов, коментуючи висловлювання Авакова про те, що київська влада помилилася, не підірвавши торік зайняті учасниками акцій протесту будівлі облдержадміністрації в Донецьку і СБУ в Луганську, передає Є | Єдність.інфо. 

Напередодні Аваков в телеефірі сказав, що Києву "треба було тоді Донецьку обладміністрацію підірвати на корені. Нехай загинули б 50 терористів, але у нас не було б 5 тисяч смертей в Донецькій області. Аналогічно і в Луганській СБУ".

"На сьогоднішній день "республіка" відбулася, і народ зробив свій вибір. А те, що їм хочеться знищити 50 терористів .... Тоді виходить, вся "республіка" - одні терористи", - заявив Ципкалов.
"Адже скільки людей вийшло спочатку 11 травня, а потім восени на виборах, щоб підтвердити свій вибір. Які черги були, всі пам'ятають. Скільки зараз працює в держструктурах ... Так що цей вибір народ зробив сам", - підкреслив він.
"Коли ми зайшли в СБУ (у квітні 2014), люди стали живим щитом щоб відбити атаку від" Альфи ", яка готувалася до штурму. І тоді загинуло б не 50 терористів - нас було майже півтори тисячі, і на вулиці звичайних мешканців було не менше. Тому тоді загинули б тисячі й тисячі звичайних мешканців ", - зазначив "голова" Радміну "ЛНР".
"Тому заява Авакова - прямий шлях до психіатричної лікарні", - заявив Ципкалов.
Читайте також: "Життя налагоджується". У Луганську пообіцяли зарплату в доларах