Суспільство
27 березня 2015
У Дніпропетровській ОДА тепло попрощалися з командою Коломойського (ФОТО)
Вчора Петро Порошенко представив нового губернатора Дніпропетровщини, а після офіційної частини депутати, бізнесмени та чиновники відсвяткували відставку Ігоря Коломойського з поста голови області.
news-image

Як передає  Є | Єдність.інфо із посиланням на Новое Время, на заході були присутні близько 400 осіб - місцеві чиновники, депутати та бізнесмени, що виказували подяку Коломойському за його вчинки на посту губернатора. 

Також на представлення нового голови облдержадміністрації з'явився нардеп від Народного фронту та перший керівник полку "Дніпро-1" Юрій Береза.

Як зазначають учасники заходу, все пройшло у дуже теплій обстановці. Після появи президенту та його виступу зі словами щирої подяки Коломойському, пройшов великий банкет, на якому усі відсвяткували крайній день команди Ігоря Валерійовича у облдержадміністрації.

 

Я впевнений, що Ігор Валерійович Коломойський і його команда – справжні патріоти України, які в найскладніший час взяли на себе величезну відповідальність, – заявив президент і підкреслив, що в його діях немає нічого особистого.

За словами головнокомандуючого, Коломойський пішов у відставку після довгої розмови з ним, під час якої політики прийшли до спільного рішення.

Приватний бізнес повинен керувати тільки приватними активами, а державний бізнес буде працювати на державу. І я як президент буду це забезпечити, – сказав Порошенко.

Читайте також:Коломойський: Був би я президентом - звільнив би себе через 3 місяці (відео)