Резонанс
27 березня 2015
"Наручників і камер, я думаю, вистачить на всіх", - Шкіряк
В.о. голови Держслужби з надзвичайних ситуацій вчора підписав понад 300 подань по люстрації
news-image

Про це він повідомив на розширеній колегії в МВС, пише  Є | Єдність.інфо. 

Крім того, він попередив керівників облуправлінь про те, що вони мають надати інформацію, яку від них очікують.“

"Я проведу з вами індивідуальні зустрічі і чекаю від вас надання відповідної інформації. Я сподіваюсь, ви знаєте, про що йдеться. Відверто хочу сказати, за кожного відповідального працівника служби з надзвичайних ситуацій незалежно від рангу чи статусу я буду стояти горою. З "жирними котами" будемо вести нещадну боротьбу – з тими, хто під час війни вважає, що можна красти з бюджету... Наручників і камер, я думаю, вистачить на всіх", - додав Шкіряк.

Крім того, за його словами, найближчим часом ДСНС оголосить відкритий тендер на закупівлю пожежно-рятувальної техніки, який проходитиме в онлайн режимі. 

"Ті 200 млн., які дехто намагався розподілити інакше, будуть використані для того, щоб отримати максимально ефективну техніку від українських виробників", - сказав він.

Служба планує завершити розробку рятувальної служби 112 і передати її у функціонування до МВС. Також він додав, що спільно з радником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенком створив електронну пошту для надання анонімної інформації про корупцію у ДСНС.

А ще Шкіряк прокоментував заяви скептиків, які вважають, що він не може обіймати посаду, оскільки ніколи не працював у ДСНС. 

"Я дуже швидко вчуся і, якщо потрібно, переїду жити в службу, але виконаю доручення Кабміну", - сказав він.

   

Читайте також:"На жаль, ми ще почуємо постріли і відчуємо, що таке війна", - Шкіряк