Суспільство
27 березня 2015
Останнє розпорядження Коломойського про єдність Дніпропетровщини потрапило до мережі
Перед відставкою з поста губернатора Ігор Коломойський підписав документ, у якому наказав місцевій владі пам'ятати про відстоювання громадянських прав та свобод.
news-image

Як повідомляє  Є | Єдність.інфо, Ігор Коломойський підписав розпорядження, керуючись Конституцією України, Законом України "Про місцеві державні адміністрації".

У документі тоді ще губернатор Дніпропетровщини доручив міським головам, головам райдержадміністрацій, керівникам територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату спрямовувати і надавати всі зусилля на забезпечення єдності країни, її оборони від зовнішніх та внутрішніх ворогів, безпеки жителів всіх населених пунктів Дніпропетровської області.

При виконанні цього розпорядження наполягаю на необхідності скоординованої співпраці з широкими колами суспільства, волонтерськими організаціями та громадськими активістами, - зазначено у документі.

Крім того, Коломойський звернув увагу чиновників на важливість продовження тісної взаємодії та співпраці з підприємцями, промисловцями та всіма виробниками регіону для збереження га подальшого зростання економіки Дніпропетровщини та її звільнення від державного тиску для зростання добробуту наших співгромадян.

Пам'ятати про те, що лише послідовне відстоювання та захист громадянських прав та свобод, єднання навколо цінностей збереження нашої країни та життєво важливих національних інтересів всіх українців, дозволять Дніпропетровську та області зміцнитися як головному бастіону вільної Української держави, - написав Ігор Валерійович. - Вимагаю від всіх державних службовців пам'ятати про це кожної хвилини!

Читайте також:У Дніпропетровській ОДА тепло попрощалися з командою Коломойського (ФОТО)