Світ
27 березня 2015
Пара зіграла весілля 20 разів в 12 країнах
Молодята вирушили в 80-денну подорож по 20 країнам, по дорозі одружившись 12 разів
news-image

Каліфорнійці Чита Платт і Райан Вуд'ярд вирішили відмовитися від рутинної весільної церемонії і перетворити своє одруження в захоплюючу пригоду. Запустивши інтернет-кампанію зі збору грошей, пара вирушила в 80-денну подорож по 20 країнам, по дорозі одружившись 12 разів, повідомляє Єдність.інфо з посиланням на ABC News.

Пара стартувала 8 лютого і не планує повертатися додому до 28 квітня. Докладний звіт про відвідані місця Чита Платт веде у себе в "Фейсбуці". Молоді люди фотографуються на тлі визначних пам'яток Колумбії, Єгипту, Індії та інших країн. За словами Райана Вуд'ярда, найбільш пам'ятним з відвіданих об'єктів для нього стали єгипетські піраміди.

 

"Вступити в шлюб поруч з цими величними пам'ятниками культури - це щось неймовірне. Подумати тільки, якою кількістю міфів і легенд оповите це чудо світу!" - сказав американець.


Цікаво, що Чита і Райан - досвідчені акробати, тому на опублікованих в Мережі знімках вони виконують різні трюки на тлі найкрасивіших краєвидів. Історія закоханих американців отримала широку популярність завдяки ЗМІ. За словами Чити, у них з Райаном вже є послідовники.

"Нещодавно мені по Skype зателефонувала жінка з Нової Англії. Вона подякувала мені за те, що наш з Райаном вчинок підкинув їй ідею для її власного весілля", - розповіла американка.