Спорт
27 березня 2015
Юнацька збірна України з футболу переможець міжнародного турніру "Кубок Федерації" (фото)
Збірна України U-18 виграла з рахунком 3:1 однолітків з Польщі
news-image

 

Сьогодні, 27 березня, юнацька збірна команда України U-18, перегравши з рахунком 3:1 однолітків з Польщі, стала переможцем міжнародного турніру "Кубок Федерації", що проходив в Ризі повідомляє Єдність.інфо з посиланням на 24 футбол.

Ще до перерви підопічні Олега Кузнецова двічі засмутили голкіпера поляків Адама Макучовскі. М'ячі на рахунку Михайличенко і Піхальонка.

У другому таймі наші суперники на 76-й хвилині гри зуміли скоротити рахунок до мінімуму. Проте українці більшого зробити полякам не дали. І навіть навпаки, за 6 хвилин до кінця зустрічі крапку в матчі поставив Шепелєв. Як і в попередніх двох поєдинках, наші юнаки зуміли знову забити три м'ячі у ворота своїх суперників.

У підсумку - третя перемога українців на турнірі в Латвії, яка і дозволила зайняти перше місце в турнірі.

Міжнародний турнір "Кубок Федерації"

Польща U-18 - Україна U-18 - 1: 3

Голи: Собков (76) - Михайличенко (32), Піхалёнок (35), Шепелев (84)

Польща U-18: Макучовскі (Лис, 46) - Кендзі, Марчук, Шковрон (Пьечовяк, 46), Вейч, Борецький (Вальчак, 89), Квасьнєвські, Валскі (Ягелло, 46), Змієвськи (Педа, 69), Гаєвські ( Собков, 64), Свідерський

Україна U-18: Маханьков - Чоботенко, Фурсов, Гуцуляк (Швед, 46), Кравець, Масалов, Михайличенко, Піхалёнок (Шепелєв, 54), Щебетун (Саутін, 69), Шевченко, Тимчик