Політика
28 березня 2015
Відставка Коломойського зламала всі плани кремлівської пропаганди - Каспаров
Відставка Ігоря Коломойського зламала всі плани кремлівської пропаганди, яка вже чекала створення "Дніпропетровської народної республіки".
news-image

Про це в прямому ефірі "Шустер Live" у п'ятницю, 27 березня, сказав російський опозиціонер, знаменитий шахіст Гаррі Каспаров.

За його словами, коли він починає думати про ситуацію, яка виникла між Петром Порошенком і Ігорем Коломойським, і намагається "перенести" її до Росії, то відразу згадує про президента РФ Володимира Путіна і глави Чечні Рамзана Кадирова.

"Коли я цю ситуацію намагаюся спроектувати на Росію, то мені відразу спадають на думку прізвища Путіна і Кадирова. Мені страшно уявити, як Кадиров пише заяву про відставку, а Путін його приймає", - сказав Каспаров.

"Російські мас-медіа - кремлівський пропагандистських апарат - просто жили кілька днів очікуванням глобального конфлікту. У мене було таке відчуття, ніби на стадіоні вболівальники призначили пенальті. Ось вони чекають: зараз буде гол. Повз! Просто здулася куля. Всі канали: "Сміливіше, Коломойський, вперед!", "Зараз буде Дніпропетровська народна республіка". Облом. Таке відчуття, що ціла вистава зламалася", - зазначив опозиціонер.