Політика
29 березня 2015
"Порошенко повинен боротись з Симоненком та Вітренко",- О.Соскин
Порошенко повинен боротись не з Коломойським, а з Симоненком, Вітренко та іншими ворогами України
news-image

Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії написав у своєму блозі, що Порошенко, схоже, вирішив, що для нього є конкурентом корпоративна група “Приват” Коломойського, яка чинить супротив російським бандитам і зрадникам всередині Україні і при всіх її недоліках зробила дуже багато для захисту країни інформує Єдність.інфо.

Разом з тим, Порошенко, як виглядає, навмисно не дає проводитись суду над Компартією України, який би міг цю злочинну організацію зняти з реєстрації. Треба заарештувати Петра Симоненка і найближчих його поплічників, які сприяли окупації Криму Російською Федерацією і розв'язанню війни в Луганській і Донецькій областях, де комуністи користувались підтримкою.

 

"Саме за допомогою Компартії були прийняті диктаторські закони 16 січня. Чому ж до цього часу не арештували Симоненка? Якщо були арештовані Єфремов, Чечетов, то чому не арештовані Мартинюк, Голуб, Калетник? Більше того, Симоненко ще збирається проводити у Києві акції на 1 травня і запросив на них представників КПРФ.",- написав політик.

Читайте також:Симоненко зібрався 1 травня влаштувати в Києві акцію разом з російськими комуністами

"Чому Вітренко до цього часу не арештована, як один із ворогів української нації? Чому політичні партії, які сповідують ворожу до України ідеологію, не заборонені?", - зуважив Соскин.