Резонанс
30 березня 2015
«Відкрий ці чортові двері!» - Bild опублікувала розмову пілотів A320
Газета Bild am Sonntag опублікувала розшифровку фрагмента запису з «чорного ящика» літака Airbus A320, що розбився в Альпах
news-image

На записі командир повітряного судна Патрік Зонденхаймер каже, що не встиг сходити в туалет перед вильотом з Барселони. Другий пілот Андреас Любіца відповідає, що в будь-який момент готовий взяти на себе управління. Через кілька хвилин перший пілот передав штурвал Любіца і вийшов з кабіни, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Медуза.

Після того, як літак почав знижуватися, в кабіні пілотів пролунав автоматичний сигнал тривоги. Командир протягом 8 хвилин намагався відкрити двері - на записі чути звуки ударів. Перед катастрофою перший пілот крикнув:

«Відкрий ці чортові двері!»

На записі також чутно, що пасажири закричали перед тим, як літак врізався в гору.

Читайте також:Любіц відвідував сайти про суїцид і дивився гей-порно - ЗМІ

Нагадаємо, літак авіакомпанії Germanwings, що летів з Барселони в Дюссельдорф, розбився у французьких Альпах 24 березня. В результаті авіакатастрофи загинули 150 чоловік.
Слідство вважає, що другий пілот Андреас Любіц навмисно розбив літак. При цьому прокуратура кваліфікувала справу як «ненавмисне вбивство», оскільки, за її версією, у Любіца не було свідомого бажання вбивати.
Німецькі ЗМІ повідомляли, що Любіц проходив курс лікування у психіатра і при обшуку в його будинку були виявлені антидепресанти. Крім того, на 24 березня Любіцу був виписаний лікарняний, однак він ним не скористався і приховав цей факт від керівництва авіакомпанії. За даними ЗМІ, у нього також були проблеми із зором.