Політика
31 березня 2015
"Опозиційний блок" перейменують - Льовочкін
"Опозиційний блок" думає над ребрендингом партії, тому що, на думку Льовочкіна, опозиція в найближчий час має стати владою.
news-image

Про це журналістам розповів екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін на презентації "опозиційного уряду", - передає кореспондент Gazeta.ua, повідомляє Є | Єдність.інфо.

"В найближчий час буде з'їзд. Ми до нього готуємось. Що стосується ребрендингу, то, без сумніву, він відбудеться, тому що "Опозиційний блок" не завжди буде в опозиції. "Опозиційний блок" буде у владі і не дуже логічно, коли він стане частиною коаліції і провласною силою, щоб він так називався. Ми зараз над цим думаємо", - розповів він.

Льовочкін пояснив, чому не входить до складу "опозиційного уряду".

 

"Кожен має займатись своєю справою. Я займатимусь ідеологією, організацією роботи блоку. В цілому філософією опозиції, яка в найближчий час має стати владою. "Опозиційний уряд" - це один із елементів "Опозиційного руху"", - розповів політик.

Він зазначив, що сьогодні важко впливати на коаліцію:

"Оскільки коаліція живе по своїм внутрішнім регламентам і виходячи зі своїх політичних цілей, лозунгів. Їх робота непродуктивна. Вони самі визнають, що прийняли всього 5% з того, що планували".

Сьогодні "Опозиційний блок" представив  "опозиційний уряд", який очолив Борис Колесніков.  "Віце-премєрами" були обрані Наталія Королевська, Вадим Рабінович та Олександр Вілкул.